National Geographic online – гледай на живо

National Geographic online
36 Flares Facebook 24 Google+ 10 Twitter 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 36 Flares ×

National Geographic е една от най-популярните документални телевизии, която излъчва в целият свят. Започва своето разпространение през 1997 година в Европа, а в България преди няколко години. В момента за радост на всички се излъчва в повече от 153 страни. Предаванията акцентират върху живота на Земята – природата, животните, хората и т.н.

В ефира на телевизия Нешанал Джеографик може да гледате много интересни авторски предавания на най-различни теми. Например в Мигове от катастрофата се показват, моменти и разследвания на някои от най-тежките катастрофи. Говорещият с кучета пък може да ви научни на това, как да отстраните проблемите и да възпитате своят домашен любимец. Напоследък се излъчват много военни предавания, които показват как и защо са се водели различни войни от историята на човечеството. Освен за Земята, се пускат и филми за Слънчевата система, галактиките и Вселената. Естествено дивата природа заема голяма част от ефира и се показват много интересни филми за пустини, брегове, морета, океани, джунгли и още много.

Препоръчваме ви освен Нешанал, да гледате и също толкова интересната:

  • Discovery Channel – научно-популярна телевизия за земята и хората

Тук е момента в който ще ви кажем, че може да гледате National Geographic online, като последвате някои от линковете по-долу:


Реклама:Остави своят коментар за телевизията лесно и бързо от тук:

Loading Facebook Comments ...

2 thoughts on “National Geographic online – гледай на живо

  1. Пламен казва:

    Страхотно! Така с VLC плеъра е просто чудесно! Защо не направите и другите телевизии постепенно по този начин да се гледат?

    1. adminator казва:

      Здравейте, радваме се че сте доволни. За жалост не зависи от нас как се излъчват телевизиите онлайн. Когато намерим излъчване с VLC ние ви го предлагаме, но когато такова няма – ние няма как да го създадем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

36 Flares Facebook 24 Google+ 10 Twitter 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 36 Flares ×