Discovery Channel online – гледай на живо

Discovery Channel online
67 Flares Facebook 55 Google+ 10 Twitter 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 67 Flares ×

Discovery Channel е световна документална телевизия излъчваща научно-популярни филми и развлекателни "майсторски" предавания. Започва излъчване през 1985 в САЩ, преди години и в България. Първоначално всички предавания бяха със субтитри, а от известно време насам по-голямата част от тях са на български език, което радва много от зрителите. Днес телевизията се излъчва в над 155 страни.

Телевизия Дискавъри излъчва авторски предавания показващи най-различни и интересни неща – как се правят различни уреди и проукти, основни ремонти на автомобили, аукциони, смъртоносен риболов, търсачи на антики, пивовари и други. Любителите на магиите могат да гледат Динамо – Невероятно магии. Ако искате да разберете как могат да ви излъжат във всякакви ситуации си пуснете Истински измамници. За да разберете, кои са най-мръсните работи в света гледайте Мръсна работа. Авто любителите могат да се насладят на много предавания – Да продадеш колата си, Бързи и шумни, Пета предавка, Основен ремонт, Гаражът на Джеси, Авто акули и още много.

Голяма част от хората, които обичат да гледат документални телевизии, често гледат и:

  • National Geographic – документална телевизия, която акцентира върху природата и човека

Научете нещо ново, интересно и полезно като си пуснете Discovery Channel online на живо, като последвате някоя от връзките:

  • няма онлайн излъчване

Реклама:Остави своят коментар за телевизията лесно и бързо от тук:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

67 Flares Facebook 55 Google+ 10 Twitter 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 67 Flares ×